Aktiviteter

Dere vil finne mange spennende aktiviteter på eiendommen og i huset. Men for dere som ønsker litt ekstra ”action” så er det nærmest uendelige mulighetene.

Golf

golf

Mulighetene for å spille Golf i Var-området er gode for den som har den ”uvanen”. Golf Barbaroux ligger idyllisk til utenfor Brignoles, ca 25 minutter fra Cotignac. En krevende bane som er kåret til en av Frankrikes 5 beste baner. Besøk deres nettside »

Golf de La Sainte Baume er en flott parkbane som ligger 35 minutter unna. Se nettside »

Den kanskje flotteste banen i nærheten er nok Golf and Spa – Les Domaines de Saint Endréol. 45 minutter fra Cotignac finner vi denne fantastiske Golf og Spa anlegget. Golfinteresserte kan ikke reise hjem uten å ha spilt denne banen. Mer informasjon (ekstern lenke) »

Eller hva med litt luksus; Four Season Resort. Ligger 80 minutter fra Cotignac. Der er det umulig å ikke trives. 2 golfbaner. Det finnes også flere andre andre golfbaner i nærheten av Lou Marronié.

Petanque

petanque

I hagen har vi laget til en Petanque/Boule bane med riktig underlag og mål.

Hvis du har vært i Frankrike har du sikkert sett at gamlekara spiller et kulespill på grusplassen foran baren midt i sentrum av landsbyen. Spillet er tradisjonsrikt og gammelt og heter Boule eller Petanque som spillet også kalles i Sør Frankrike. Det er et artig spill, og det er ingen grunn til at bare franskmenn skal spille dette. Vi har egen Petanque bane i hagen.

Bading

swimming

I svømmebassenget i hagen: saltvann og gode temperaturer fra påske til ut oktober.

I havet: ca 1 time fra Cotignac øst for Hyeres: Bregancon . Strendene fortsetter i det uendelige til St Tropez. St. Tropez I innsjøer : Mange flotte innsjøer med flotte bademuligheter i grønnt vann med behagelig sommertemperatur på 25 grader C en halv times kjøring nordover . De fleste steder kan man leie kajakk eller tråkkebåt. Gorges du Verdon . Kjører man noen kilometer videre kommer man til den sjarmerende landsbyen, Moustiers Sainte Marie.

Det er også små forfriskene elver i nærheten som holder over 20 grader C fra juni – september.

Rafting kan være minst like utfordrende i Frankrike som i Norge!

Sykling

cycling

Området er et eldorado for sykkelturer med sine små koselige middelalderbyer.
Vi har 10 sykler med sykkelhjelmer til fri disposisjon.

Sykkelkart ligger i huset. Her er det merket sykkelturer blant vinmarkene og der ingen biler forstyrrer idyllen, men stiene og grusveiene er lett fremkommelige.

Noen velger lengre turer i Provence.

Ski

Det er en rekke flotte alpinanlegg 2- 3 timers kjøring fra huset. Blant annet Isola2000, Beuil, Auron og Valdallos.

Kajakk/kano

I innlandet er det mange steder man kan leie kajakk/kano. For eksempel Gorges du Verdon.

Go-Cart

I Brignoles 20 min. fra Cotignac er det en international go-kart bane. Besøk nettside »

Quad

Quad – eller firhjuling – er en populær aktivitet for de som er ute etter mer adrenalin.
Telefon: 07 81 28 23 68
E-post: inforando@s-quad.fr
Château de Berne

Tennis

Det er tennisbane ca 200 meter fra huset.

Fotturer

Et fantastisk turterreng rundt byen eller videre inn i landet. Det er kun fantasien som er begrensningen! Se en anbefaling hos Aftenposten »