Herskapshuset

Lou Marronié ligger midt i landsbyen, kun et par minutter fra torget, stedets hyggelige og sosiale møtested. Huset er et Manoir (herskapshus) på 750 m2. Det er bygget i 1790, men nennsomt restaurert i 2007/2008, hvor husets sjarm er godt ivaretatt. Huset er oppgradert med komfort tilpasset et moderne herskapshus. I 1. etasje (rez-de-chausses) er det en stor foaje, stue/bibliotek og et meget romslig og sjarmerende provencalsk kjøkken med alle fasiliteter (to stekeovner, åpen peis med mulighet for grilling, to kjøleskap, espressomaskin, mm). For å gjøre oppholdet så bekvemt som mulig er det også et eget grovkjøkken med to oppvaskmaskiner. Den hyggelige uteplassen under det store kastanjetreet utenfor kjøkkenet har plass til 24 personer rundt småbord.

Huset har fire etasjer med totalt 13 soverom med sengeplass til 26 voksne, men blir leiet ut til maximum 16 personer. De fleste soverommene ligger i 2. og 3. etasje, hvor det er fire suiter med til sammen ti soverom og seks bad. Ett av rommene i 2. etasje kan enkelt benyttes som stue dersom man ønsker flere oppholdsrom. I 4. etasje er det en egen leilighet utstyrt for seks personer. Den inneholder tre soverom og ett bad i tillegg til kombinert kjøkken/stue. Leiligheten er innredet i provencalsk bondestil med bjelker i taket og steinvegger. I denne etasjen er det også et stort rom som er husets aktivitetsrom. Dette kan lett gjøres om til et konferanserom. Her er det biljard-, konferanse- og bordtennisbord, diverse spill, Playstation 3, TV, DVD/CD, fotballspill, dart, samt lerret og videokanon for konferanser.

Tekniske fasiliteter: Det er installert nytt miljøvennlig varmepumpeanlegg. Anlegget sørger for effektiv oppvarming av huset i de kalde månedene og sikrer at det alltid er rikelig med varmt vann. I den øverste leiligheten og konferanserommet er det aircondition anlegg. I den resterende delen av huset sørger de tykke steinveggene og lukkede vindusskodder for en behagelig nattetemperatur selv i de varmeste månedene. Huset har syv TV-apparater med seks franske, to internasjonale og fire norske TV-kanaler. Det er også installert trådløst bredbånd.